Журналістів ТСН виштовхали з офісу / Скріншот

Журналісти ТСН продовжують розслідування справи щодо державної закупівлі оргтехніки на Рівненщині, а також уважно слідкують за розслідуванням кримінального провадження за фактом умисного перешкоджання їх законній професійній діяльності.

Читайте такожЖурналісти дізналися про нічне життя нової донецької "еліти"

Нагадаємо, кореспонденти ТСН вирішили розібратися в скандальній ситуації, яку спричинила сумнівна угода між громадою Бабинського району та підприємцем, який продав оргтехніку для шкіл за значно завищеними цінами. З відкритих джерел журналістам вдалось дізнатися, що за вказаним договором сільська громада придбала один ноутбук майже за 200 тисяч гривень. Крім того, 30 грудня 2016 року згаданий підприємець виграв одразу сім тендерів на продаж Бабинській громаді іншого обладнання на суму майже мільйон гривень, вартість якого виявилась завищена майже на 30% від середньої. Варто відзначити, що всі попередні тендери, в яких брав участь підприємець, були відхилені чи програні.

10 січня, під час зйомок на місці реєстрації фірми, де знімальна група ТСН планувала отримати коментар підприємця, на неї було скоєно напад. На журналістів кинувся невідомий чоловік, який перешкоджав зйомкам та намагався виштовхати оператора та журналістку за двері.

11 січня органами прокуратури Рівненської області було розпочато процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за ч.1 ст.171 КК України за фактом умисного перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

Телеканал 1+1 сподівається на швидке та відкрите розслідування справи, а також пильно слідкуватиме за ситуацією навколо державних закупівель на Рівненщині. 

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/.