милиция, МВС / vinnitsaok.com.ua

Працівників підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Луцького міськвідділу міліції підозрюють у систематичній фальсифікації доказів, які доводили вину осіб у скоєнні злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних і психотропних речовин.

Читайте такожМіліціонери вилучили наркотиків на понад 500 тис. грн

Як повідомили сьогодні, 21 травня, у прес-службі Волинської прокуратури, злочинну діяльність виявила та припинила прокуратури спільно з УСБУ у Волинській області.

Відео дня

Підозрювані окрім підробки доказів, незаконно зберігали та збували наркотичні засоби і психотропні речовини, в тому числі з метою їх подальшого вилучення.

Нині трьом працівникам міліції повідомили про підозру в перевищенні службових повноважень та зберіганні й збуті наркотичних засобів.

Нині вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Досудове розслідування встановило, що протиправні дії працівників СБНОН Луцького МВ УМВС України в області були системними, тому прокуратура просить громадян котрі потерпіли від неправомірних дій працівників міліції, чи яким відомі обставини вчинення цих або ж аналогічних злочинів, повідомити про них на умовах конфіденційності.