УНІАН

Як повідомили УНІАН в Управлінні МВС України на Південній залізниці, чоловіка затримали у залі вокзалу станції «Харків-Пасажирський» вчора, 22 вересня.

Читайте такожУ Харкові знов затримали військових із зони АТО, які перевозили арсенал зброї Військовослужбовець однієї з частин Збройних Сил України їхав із зони проведення антитерористичної операції у відпустку до місця мешкання у Київську область. Серед особистих речей 26-річного чоловіка міліціонери виявили 3 шумові гранати, 2 димові гранати та штик-ніж армійського зразку.

Наразі речові докази вилучено та направлено на експертизу. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 410 (викрадення, привласнення боєприпасів) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Читайте такожНа Дніпропетровщині затримали шпигуна "ДНР"За вчинення подібного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Матеріали за цим фактом будуть передані до військової прокуратури.