У Львові хвиля мінувань / УНІАН

Як повідомили УНІАН у Львівській ОДА, близько 15.30 невідомий чоловік зателефонував на номер одного з керівників підрозділів облдержадміністрації і повідомив, що будівля на вулиці Винниченка у Львові замінована і що в будівлі спрацює вибуховий пристрій. Після того невідомий вигукнув «Слава нації» і кинув слухавку, не висуваючи жодних вимог, які б могли відвернути вибух.

З приміщення будівлі на вулиці Винниченка, 16/18, в якій розміщуються Львівська ОДА та Львівська обласна рада, розпочалася евакуація працівників та відвідувачів, прибули фахівців підрозділів та вибухотехніки для проведення обстеження будівлі та прилеглої території.

Читайте такожУ неділю замінували НСК «Олімпійський»

Відео дня

За годину, близько 16.30, як повідомили УНІАН у відділі зв`язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, на телефон оперативної служби “102” зателефонував невідомий чоловік, який повідомив про те, що у приміщенні супермаркету “Фуршет” закладено вибуховий пристрій, який незабаром спрацює. 

Оскільки анонім не зазначив адресу супермаркету і кинув слухавку, правоохоронці розпочали евакуацію персоналу та відвідувачів всіх супермаркетів мережі “Фуршет” у Львові (у місті налічується три супермаркети “Фуршет”). 

На місце події починають прибувати оперативно-рятувальні підрозділи, вибухотехніки, кінологи, медики.

З початку проведення АТО у місті Львові вже зафіксовано 89 повідомлень про замінування.