Команда AMS agency відсвяткувала своє 5-річчя разом із клієнтами: космічна тусовка з елементами історії та буднів агентства показала, що digital не має кордонів, а креативність рішень може бути нескінченною, як сам Всесвіт.

"Космос, як тема для свята, – не просто слідування тренду, – сказала засновник агентства AMS Марина Колєснікова. – Наша "галактика" має багато складових, але головне, що її наповнює, – це наші клієнти, вони – наші зірки! Зірки, які мають різну величину, різне сяйво, різний потенціал, але ми любимо, поважаємо і цінуємо їх усіх. У агентства AMS багато зіркових клієнтів і працівників, а об'єднує нас одна мета – робити крутий діджитал".

Космос на святі був у всьому: починаючи із запрошення і закінчуючи декором святкового торту. Гості в різних містах України отримали запрошення з рук космонавта у сріблястому скафандрі. Міні-листівки з QR-кодом були прикріплені до повітряних куль у вигляді планети Земля і вели на лендінг із зазначенням, де і коли стартує святковий політ.

Відео дня

Особлива атмосфера огортала гостей вже з перших хвилин свята: щоб потрапити на "космічний корабель" їм треба було пройти крізь лазерну сітку, яка фактично стала першою фотозоною. Всім охочим пропонували доповнити космічний образ неоновими прикрасами. Головна фотозона вечірки мала вигляд космічного пейзажу, на небосхилі якого виднілася планета AMS і сяяли її зірки.

"Ми не пропонуємо шаблонних рішень!" – написано на сайті AMS agency. Цей девіз агентства знайшов своє відображення і в сценарії свята. Щоб розважити гостей і при цьому цікаво розповісти історію агентства, креативна команда підготувала унікальний імерсивний перформанс. Яскравим доповненням свята стали виступи артистів.

Відкриваючи вечір засновниця AMS agency привітала гостей і колег з 5-річчям агентства. Особливу подяку вона висловила клієнтам, які з агентством вже кілька років. "Основний пул наших клієнтів – це не клієнти одного року. Основні наші контракти – це три- чотирирічна співпраця. І я вам мега вдячна, тому що знаю, як хвилююче було бути першими, повірити новому агентству, побачити його потенціал. Я щиро вірю, що ми будемо продовжувати розвиватися і приносити вам круті результати", – сказала Марина Колєснікова. Вона також подякувала новим клієнтам і побажала всім, а також партнерам і команді AMS нових зіркових досягнень і щастя.

Щоб привітати AMS agency з 5-річчям до Києва приїхали гості з різних міст України. Відеопривітання звучали від клієнтів і партнерів з Узбекистану і Казахстану.

За 5 років роботи AMS клієнтами агентства стали майже 110 компаній з України, Молдови, Узбекистану та Швейцарії. А кількість співробітників зросла в 10 разів. Сьогодні в AMS agency працюють 50 крутих спеціалістів.

"Найбільше мене надихає те, що поруч знаходяться люди, які так само горять темою digital, як і я, і готові з сяючими очима вивчати нове, експериментувати, вирішувати сміливі завдання і реалізовувати круті проєкти. З такою командою можна все!" – зазначила Марина Колєснікова.

Нагадаємо, у вересні 2021 року компанія відкрила своє представництво в Казахстані і вже отримала першого клієнта в цій країні. У планах агентства на наступний рік – вихід на ринок ще однієї країни.