Хобі багатьох українців - порпатися в чужій брудній постільній білизні. І зараз вони можуть радіти: їм на тарілочці принесли скандал, який підриває мозок адекватної людини. Йдеться про взаємні звинувачення пари українських блогерів Саші Бо та Ігоря Пустовіта. Олександра - перша україномовна блогерка, якій вдалося зібрати мільйонну аудиторію в Instagram. Ігор прославився у мережі, знімаючи відео з дружиною про спільне життя, побут і подорожі, у нього понад 900 тис. дописників в "інсті". Зараз колишні кохані перебувають у стадії розлучення. 

Першою про проблеми в сімейних стосунках розповіла Олександра. Вона дала інтерв'ю Маші Єфросиніній (до речі, двічі: одне - ідеально "вилизане", до заяви про розлучення; друге - після) і розбурхала своїми звинуваченнями на адресу чоловіка всю блогерську тусовку. За словами дівчини, Ігор бажав їй "померти від раку шлунка", говорив, що" вона без нього ніхто", що у неї "відро" (так-так, йдеться про інтимний отвір), називав її "свинею невдячною". Але це ще не все: як розповіла Саша Бо зі сльозами на очах, батько двох їхніх дітей просив її зробити аборт, коли вона захворіла на туберкульоз. І вишенька на торті в цій історії: Олександра хворіла на булімію, а її чоловік знімав серію блювотнорефлексних відео і погрожував оприлюднити їх. 

Тепер відповідь Ігоря. Чоловік вирішив дати інтерв'ю Славі Дьоміну й озвучити свою версію того, що відбувається. І тут пліткарі можуть радіти - приводів для чесання злих язиків буде багато. Блогер каже, що не бажав дружині померти від раку, а лише просив її лікуватися від булімії, щоб не померти від онкології шлунка. А "відром" називав свою благовірну нібито у відповідь на її закиди про маленький член. Та й прохання про аборт, продовжує Ігор, не було. 

Відео дня

По-перше, друзі, не завжди ведіться на ідеальну Instagram-картинку. Часто за такими кадрами порожньо: там немає щирості і, тим більше, кохання

Кому ж вірити, пройшовши хитким мостом взаємних претензій та звинувачень? Я не стану на чиюсь сторону, але спробую звернути увагу на деякі речі, що спливли в нашому суспільстві після оприлюднення інтерв'ю Саші та Ігоря.

По-перше, друзі, не завжди ведіться на ідеальну Instagram-картинку. Часто за такими кадрами порожньо: там немає щирості й, тим більше, кохання. Живіть своїм життям, цінуйте свої моменти! Так, ваше фото з українського курорту, але ви щасливі по-справжньому. Або ви взагалі не публікуєте знімки з відпустки, але це аж ніяк не робить вас нещасним. Тому наступного разу, дивлячись на чиєсь фото з відпочинку, спокійно порадійте за людину і помрійте про свою ідеальну подорож. 

По-друге, пам'ятайте, що ваше сімейне життя - не "Санта-Барбара", ваші проблеми не повинні смакувати мільйони глядачів-слухачів YouTube. Хоча б з елементарної поваги до колишнього обранця/обраниці не робіть надбанням громадськості інтимні подробиці, і тоді не "спливуть" ні "відра", ні "маленькі члени". 

По-третє, пам'ятайте, що в подібній ситуації страждають ваші рідні та друзі, вони часто мимоволі стають учасниками конфліктів і сварок. У сварці Саші та Ігоря є ще один дуже важливий момент: у них підростають двоє дітей, які, подорослішавши, 100% подивляться ці інтерв'ю тата і мами. Неприємних вражень вистачить надовго.

По-четверте, не поспішайте в розпал емоцій і в стадії загострення образ ділитися з оточуючими своїми проблемами. Так, вам може стати тут же легше, але, давши слабину, ви потім можете пошкодувати про сказане. Фільтруйте, коли й кому віддати інформаційну порцію свого, нехай і негативного, досвіду. 

І наостанок: щиро побажаю парі блогерів не травмувати себе і своїх дітей ще більше, перетворюючи шлюборозлучний процес на виставу для дописників в Instagram. Поважайте себе!

Ольга Робейко