Головні новини України 25 лютого / фото УНІАН

Другий день в Україні йде вакцинація від коронавірусу. В Івано-Франківській області посилили карантин. В Україні різко зросла кількість випадків COVID - 19 за добу.

Вакцинація від коронавірусу-перші результати

В Україні другий день триває кампанія з вакцинації населення від COVID-19. Сьогодні вакцинація розпочнеться в Києві. Перший киянин вже отримав щеплення - ним став лікар інфекційної реанімації. Препарат прибув в усі обласні центри. У всіх областях країни стартує вакцинація.

У МОЗ розповіли, скільки щеплень зробили українці в перший день вакцинації. Найбільше щеплень провели на Черкащині. Лікарі, які вже отримали щеплення, розповіли про своє самопочуття після вакцинації.

Посилення карантину в Івано-Франківську

Через спалах COVID-19 в Івано-Франківській області ввели суворі карантинні обмеження. Зокрема, буде припинена робота громадського транспорту.

Блокування 400 сайтів провайдерами

Сьогодні українських провайдерів зобов'язали заблокувати понад 400 сайтів на території країни, серед них російський РБК і LiveJourna. lПізніше кримінальну справу закрили, а прокуратура проведе розслідування дій співробітників Голосіївської поліції, яка ініціювала блокування сайтів.

Статистика коронавірусу в Україні

За минулу добу різко збільшилася кількість зареєстрованих випадків коронавірусу. В Україні за добу виявлено 8147 нових випадків хвороби-19, з них 483-діти. Зафіксовано 135 летальних випадків, а видужали 3 889 осіб.

За весь час пандемії в Україні захворіли 1 325 841 особа, з них одужали 1 159 311 осіб, а померли - 25 596.

Новини України за 28 лютого 2021 року / фото УНІАН

Війна на Донбасі

Російський окупанти за добу шість разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий отримав несерйозні поранення під час обстрілу, другого поранили холодною зброєю.

Головні новини України 25 Лютого: що ще потрібно знати сьогодні