На Київщині відбувся вишкіл для ветеранів, активістів патріотичних рухів та небайдужих громадян, організований лідером Національного Корпусу Андрієм Білецьким.

Про це повідомляє прес-служба руху.

“Якщо завтра ворог рушить у наступ, особисто я і багато з вас піде служити в регулярну армію. Але забувати чи не розуміти ефективність малої війни – небезпечно для будь-якої країни. Тому давайте сьогодні активно попрацюємо, і якщо ворог активізується, то почнемо, не чекаючи наказів чергових президентів, створювати ту саму територіальну оборону, про яку так багато говорили”, - закликав присутніх лідер Нацкорпусу під час виступу.

Відео дня

В заході прийняли участь кілька сотень людей. До програми вишколу входили тактика, вогнева підготовка, домедична допомога, а також виступи спікерів. Зокрема екс-заступник голови РНБО Сергій Кривонос присвятив свій виступ основам та перспективам створення концепції територіальної оборони в Україні.

Як відомо, в останні тижні на українсько-російському кордоні зафіксовано активну концентрацію збройних сил РФ. Занепокоєння з цього приводу вже висловили США та інші держави.