Автомобіль зниклої сім'ї / фото Нацполіція

На Вінниччині поліцейські розшукують сім'ю, з якою рідні втратили зв'язок.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Повідомлення про зникнення подружжя та їхнього 4-річного сина надійшло до районного управління поліції 27 липня. 

Відео дня

48-річна Оксана Казьмін, 34-річний Володимир Казьмін та їх 4-річний син Микита проживають у селі Яришівка. Сім'я може пересуватися на автомобілі BMW чорного кольору на іноземній реєстрації.

Читайте такожУ Чорноморську Одеської області на пляжі помер туристВостаннє камери відеоспостереження зафіксували її на Житомирській трасі, пише Сьогодні. Сім'я нібито виїхала на море.

Старша донька Оксани Казьмін повідомила в поліцію, що не може зв’язатися з матір’ю.

"За цим фактом відкрите кримінальне провадження, за ст. 155, з позначкою "безвісти зниклий" і почали оперативні заходи зі встановлення їхнього місцезнаходження. Донька повідомила, що сім’я мала намір поїхати на море в Одеську область на відпочинок", – розповіла речниця управління поліції у Вінницькій області Анна Олійник.

За словами друзів сім’ї, зараз заблоковані навіть їх сторінки у соцмережах. Деякі з них вважають, що зникнення пов'язано із роботою Володимира - чоловік вже 10 років займається обміном валют. Мовляв, він міг мати при собі велику суму або "зникнути" через борги.

"Це одна з ключових версій зникнення, що родина має великі боргові зобов'язання і щоб не платити можуть переховуватися", - відзначила речниця поліції Вінницької області додавши, що правоохоронці мають декілька версій.

фото Нацполіція

Вас також можуть зацікавити новини