У Чернігівській області 13-річна дівчинка народила дитину / ілюстрація REUTERS

В мережі розкритикували Менську міську раду Чернігівської області за надмірно радісну публікацію про пологи у 13-річної дівчинки.

Міськрада на своїй сторінці у Facebook опублікувала новину про те, як медики місцевої лікарні успішно прийняли пологи:

"Новоспеченій матусі лише у серпні виповнилося 13! Але, попри такий ніжний вік, вона щаслива й успішно дає раду своїй новонародженій донечці. А супермолода бабуся – 31-річна мама породіллі Людмила – безмежно вдячна менським лікарям за вчасно надану кваліфіковану допомогу. А всьому медперсоналу лікарні – за турботливий догляд і увагу".

Відео дня

"Вже завтра сім'ю з новонародженою дівчинкою випишуть додому, планують приїхати телевізійники. Слова подяки менським лікарям юні мама та бабуся збираються сказати і на камери центральних телеканалів", – йдеться в публікації міськради.

 скріншот

Читайте такожНародила, покинула, а через три місяці повернулася на Вінниччині вимагає повернути свою доньку (відео)Такий радісний тон авторів дописа сильно обурив користувачів соцмережі:

"Які телевізійники? Ви у своєму розумі?", "Що за маразм? Рада дитині... Лікарі, звичайно, молодці, але радісний тон публікації взагалі недоречний", "Ви з такою гордістю подали цю інформацію, як ніби зібрали рекордний урожай цукрових буряків! Таким не зовсім етично хвалитися!", "Лікарі – молодці! Але мамі 13 років! Це жах", "Логічним завершенням цієї захоплюючої новини має бути вручення грамот та медалей", "Шановні, ви вважаєте нормальним писати про те, що дитина народила дитину з таким захопленням?", "Що ви курите? З такою завзятістю та красномовством писати про пологи дитини? Немає слів. Медалі не видали?".

13-річна дівчинка народила від 18-річного хлопця: подробиці історії

13-річна школярка Наталія з Чернігівської області народила доньку. Дівчинка стала відомою на всю країну, коли завагітніла від 18-річного Сергія Коцюби.

Як каже батько, дочку назвали Поліною. Пологи проходили стрімко – "швидка" не встигала довезти Наталію з її рідного села Городище до Чернігова, тому народжувала вона в райцентрі – місті Мена.

Вас також можуть зацікавити новини