false

Статус Груп уважно вивчає Ваші бажання і потреби, паралельно продумує план втілення кожного з них.

Квартири для житла

До нерухомості для життя ставляться з особливою увагою. Тож не дивно, адже незабаром в цій квартирі Вам доведеться жити і вести побут. Вона повинна бути максимально комфортною для кожного члена сім'ї.

Що варто врахувати?

Відео дня
  1. Місце. При виборі квартири для життя, потрібно враховувати її розташування не тільки з розрахунком на хороший район, а й на доступність до ключових місць: роботи, школи, дитячого садка, і т.д.
  2. Інфраструктура. Як частину розташування її теж потрібно враховувати. Для багатьох сімей є необхідною доступність до аптек, медичних центрів, офісів, магазинів і супермаркетів. У кожного різні потреби і зібрати все необхідне в одному місці — головне завдання забудовника.
  3. Поверх. Для сучасних новобудов, вибір поверху, на якому буде знаходиться квартира, став лише питанням забаганки. Хтось боїться висоти, навіть дивлячись у вікно, а для когось шикарний вид це як вишенька на торті.
  4. Площа квартири. Перш ніж вибирати житло, потрібно точно визначитися з планами на майбутнє. Якщо Ви плануєте жити один, то кращим варіантом буде купівля одно- або двокімнатної квартири, хоча тут вирішувати Вам. Якщо ж в майбутньому Ви плануєте завести сім'ю, та ще й велику, потрібно дивитися на квартири з площею побільше. Краще орієнтуватися на планування, розмір кімнат і експозицію, що допоможе дізнатися виходять чи кімнати на сонячну сторону і скільки світла потрапляє в кімнату протягом дня.
  5. Домашні тварини. Для любителів тварин велике значення має турбота про комфорт своїх пухнастих хвостиків, тому вибираючи квартиру, потрібно ознайомитися з територією комплексу і дізнатися, чи є на території або поблизу майданчики для вигулу тварин або парки.
  6. Цінова політика. Практично всі перераховані вище критерії залежать від цінової політики. Не варто купувати житло, яке не зовсім відповідає Вашим бажанням тільки тому, що воно дешеве. У цьому питанні краще пошукати комплекси, де ціна за квартиру буде доступною і приємною. Наприклад, практично всі проекти Статус Груп пропонують потенційним інвесторам вигідні умови і ціни на житлову площу.

Квартири для здачі в оренду

Потенційні інвестори в плані вибору житлової площі для здачі в оренду, відносяться до цього питання по-іншому. Для них важливий вже більш комерційний аспект життя — придбання і здача такої нерухомості, яка буде актуальна за тими критеріями, за якими шукають житло для оренди.

Що це означає?

  1. Близькість до метро або іншому громадському транспорту. Можливість комфортно дістатися до ключових місць в житті, для безлічі орендарів є дуже важливим критерієм.
  2. Інфраструктура. Можливість мати все необхідне "під рукою" цінується завжди, особливо в цьому випадку цінується час.
  3. Площа квартири. У більшості випадків, для оренди обирають квартири з невеликою площею. Планування має бути функціональним і продуманим, щоб на квадратних метрах була можливість розмістити все необхідне — ергономічні меблі, техніку, простір для відпочинку.

Це основні критерії за якими шукають житло для оренди. Для інвесторів відповідність з цими критеріями — це потенційна перевага і великий шанс здати свою нерухомість в оренду найбільш вигідно.

Для тих, хто хоче стати орендодавцем, забудовник Status Group також підготував цікаві пропозиції: окремі секції з більш компактними квартирами, в житлових комплексах, де все не тільки відповідає критеріям орендарів, але й облаштовано для комфортного життя найкращим чином.