Студентка поскаржилася на українську мову / фото t.me/catars_is

Студентка з Харкова Маргарита, яка раніше на відео поскаржилася на українську мову та спровокувала скандал у мережі, розповіла, що перенервувала та потрапила до лікарні.

Про це пише Telegram-канал "Політика країни".

"Я перенервувала у п'ятницю та у суботу потрапила в лікарню. Зараз на лікарняному, перебуваю в стаціонарі. Збій аналізів на тлі стресу, капали різні розчини. Зараз вже легше, сьогодні без крапельниць", - заявила вона.

Зазначається, що після публікації скандального відео їй нібито погрожували звільненням: "Все призупинено. На роботі розповідають, що директор нібито мені пропонував, мовляв, він мене звільнить, я 20 днів посиджу вдома, а потім він мене назад візьме. Такого не було".

Студентка поскаржилася на українську мову: подробиці скандалу

Читайте такожМовний скандал у Миколаєві: співробітницю кав'ярні довели до сліз за обслуговування українськоюРаніше повідомлялося, як студентка з Харкова різко негативно висловилася про українську мову та спровокувала мовний скандал у мережі.

Дівчині не сподобалося, що вона повинна писати курсову роботу державною українською мовою. Вона дійшла висновку, що влада обмежує її права.