Зустріч дочки і мами / скріншот з відео

В Одесі дочка знайшла маму, яка 21 рік вважалася зниклою безвісти.

Про це повідомляє місцеве видання "УСИ".

Все почалося з того, що один з п'ятьох дітей Тетяни Василівни Присяжної отримав важкий опік руки. Лікарі наполягали на ампутації, але жінка відмовилася.

"Жінка зізнається: вона залишилася без копійки, але синові руку врятувала. Через деякий час після цього стався скандал. Слово за слово - і фатальне рішення - піти з дому, залишити дорослих дітей самих", - йдеться в повідомленні.

Жінка жебракувала в переході, працюючи на ромів. Каже, її привозили на місце, а ввечері відвозили, забираючи більшу частину грошей.

У підсумку Тетяна Василівна втекла від них і знову опинилася на вулиці, де в один день її побили і відібрали всі накопичені гроші. У неї сталася втрата пам'яті, і в підсумку вона потрапила в притулок для бездомних людей похилого віку.

"Сюди її забрали з вулиці, тут попрацювали з відновленням пам'яті і відправили запити на відновлення документів. Виявилося, що за старою адресою живе одна з дочок Тетяни. Вона була шокована новиною про те, що мама жива. Але в лічені дні зібралася і приїхала, щоб забрати матір", - повідомляють журналісти.

Дочка Яна запевняє, що весь цей час намагалася розшукати матір.

"Тільки не було тоді ані волонтерів, ані телефонів. Носили заяви в міліцію, писали в лікарні, дзвонили в морги, але ніякої звісточки не приходило. У пошуках було прожито десять років. А потім Надія майже згасла", - зізналася вона

Тетяну Присяжну діти заберуть додому, де на неї чекає важлива і довга розмова з сином, а після – і з іншими дочками. Жінка вперше зможе побачити своїх онуків, познайомитися з зятями і більше ніколи не розлучатися.

Читайте такожВ Одесі на вулиці знайшли дитину (відео)

Нагадаємо, на початку року в Одесі на вулиці виявили 4-річну дівчинку, яка втекла з інтернату без верхнього одягу. 

Як з'ясувалося, ця 4-річна дитина нещодавно потрапила в інтернат, І, за словами його співробітників, ще не звикла до нового місця перебування.

В управлінні додали, що дівчинка весь час питала про свою матір, яку вона відправилася шукати.

Дитину доставили в дитячий заклад, де її вже розшукували.