Фінансову допомогу від Microsoft можна витрачати на заняття або товари, які допоможуть не вигоріти на роботі / фото REUTERS

Microsoft запустила корпоративну програму Perks Plus, яка має допомогти співробітникам впоратися з вигоранням під час віддаленої роботи.

Працівники компанії на "дистанційці" зможуть отримувати та витрачати по 1 200 дол. на рік на товари й послуги для збереження і поліпшення свого фізичного, психічного та фінансового стану, пише TJournal з посиланням на Business Insider.

Читайте такожЕксперти назвали головні перешкоди для віддаленої роботиЦе можуть бути як освітні курси, так і насіння для саду або все необхідне для індивідуальних проектів — будь-які заняття чи товари, які допоможуть не вигоріти на роботі.

Відео дня

Водночас купити, наприклад, електроскутер або квиток на літак не вийде. Також Perks Plus не діє для зброї, ігрових приставок і настільних ігор.

Нова програма продовжує ідеї попереднього проекту Microsoft Stay Fit, в якому співробітники могли отримувати до 800 дол. на рік для турботи про своє здоров'я і занять фітнесом. Однак Perks Plus надає збільшене фінансування і не обмежується лише цими категоріями.

Вас також можуть зацікавити новини: