На Львівщині розгорівся скандал з директором та учнями / фото pixabay.com

У Соснівці Львівської області директор ліцею розкритикувала зовнішній вигляд старшокласників. Жінка погрожувала дітям не пустити їх на заняття в наступний раз.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Петро Дащук.

Читайте також"Не збираюся годувати свиней": у школі під Дніпром день народження вчительки спровокував скандал

Відео дня

"Прошу звернути вашу увагу, яке відношення директора школи Щербань Н.І до наших дітей !! Ось таке ставлення до дітей кожен день", - повідомив Петро.

На опублікованому запису можна почути, як директор робить зауваження школярам. Також вона обурилася тим, що школярки одягають хустки, і заявила, що не буде пускати учнів в школу, якщо вони не змінять свій зовнішній вигляд.

"Чому в робочих штанях? Ну зрозуміло, дівки, вже готуєтеся на колінах полуницю збирати. Ну це взагалі! Як можна ходити в спортивних штанях та ще з діркою? Мені все одно, що ти впав, дірка ж є. Забирай речі і йди геть звідси. Завтра тебе і тебе в школу не пущу, просто покараю. Доведи себе до ладу, знайти нормальні штани, а не робочі", — сказала директор.

В коментарях деякі українці відзначили, що директор школи має рацію і діти повинні ходити на уроки в належному зовнішньому вигляді:

  • У всьому завжди винні адміністрація, вчителі, але ніяк не учні! Приходиш на урок, то деякі учні, таке відчуття, шо прийшли на дискотеку. У школу дітям потрібно ходити в шкільній формі, охайними та чистими.
  • Не розумію, що поганого в тому, що директор хоче, щоб діти ходили чисті й охайні до школи? Батькам теж не завадило б звернути увагу на зовнішній вигляд їхніх дітей. Нічого немає поганого в тому, щоб діти ходили у формі.
  • У школі діти повинні носити шкільну форму, а не порвані штани. Школа є школа.
  • Краще шкільна форма, ніж діти мають приходити до школи в будь - чому. Приємно дивитися на фотографіях, що діти чисті та охайні і мають належний вигляд. Шкільна форма дисциплінує дітей і привчає їх до певного порядку.

Інші новини на тему