biathlon.com.ua
Збірна України виявилася єдиною з 15-ти команд-учасниць, хто в непростих погодних умовах, при сильному вітрі й рясному снігопаді, зуміла обійтися без штрафних кіл і впевнено перемогла у міксті, повідомляє портал Biatlon.com.ua. У змішаній естафеті брала участь команда у складі Надії Бєлкіної, Яни Бондар, Руслана Ткаленка і Дмитра Русинова.

Підсумкова перевага української збірної над суперниками в цій гонці становила 47 секунд. На другому місці фінішували норвежці, на третьому – команда Білорусі.

Читайте такожУкраїнці взяли "золото" у змішаній естафеті кубка Європи з біатлонуСлідом за перемогою у змішаній естафеті українці Анастасія Меркушина та Артем Тищенко виграли одиночний мікст. Другою подолала естафету команда Казахстану, третьою – Норвегії.

Кубок IBU бере паузу – багато спортсменів, у тому числі й ті, які виступали в Арбері, Меркушина та Анастасія Ничипоренко, відправляються до Румунії на юніорський чемпіонат світу. А сьомий етап Кубка IBU розпочнеться 13 лютого у словацькому Брезно-Осрблі.

Відео дня