Уайт готовий битися з Кличком і розкидається обіцянками / boxmir.com

Британський супертяж Ділліан Вайт готовий зустрітися з Володимиром Кличком, якщо українець бажає такого бою.

Про це він заявив в коментарі The Sun, хоча і не сказав, що такий поєдинок готується, повідомляє SportArena.

«Хто знає? [про можливе повернення Володимира і бій проти нього] Це суперважкий дивізіон, тут відбуваються дивні речі», - зазначив спортсмен.

Відео дня

При цьому Ділліан готовий виходити в ринг з Володимиром Кличком, і він вже починає розкидуваться великими обіцянками:

«Я б точно боксував проти Кличка. Якщо він хоче бій, він отримає його. І він більше ніколи не повернеться, після того, як я покінчу з ним. Це те, що я можу пообіцяти».

Якщо цей бій буде заявлений, то Уайт стане третім поспіль британським суперником Володимира Кличка — у 2015-му році він програв Тайсону Ф'юрі, а в 2017-му — Ентоні Джошуа.

Інформація про повернення Володимира Кличка пішла від британського журналіста Стіва Банса. За його словами, бій українця проти відомого британського важковаговика відбудеться 13 квітня на стадіоні Уемблі. Це в тому випадку, якщо Ентоні Джошуа відправиться боксувати проти Джеррелла Міллера в США.

Ще в грудні Едді Хирн заявляв, що Володимир дуже хоче повернутися в бокс. За словами британця, він навіть написав таку смс-ку Ентоні Джошуа, де вказав, що цілком може впоратися з будь-яким боксером в дивізіоні.

Володимир Кличко закінчив кар'єру влітку 2017-го року, вирішивши не проводити реванш проти Ентоні Джошуа. Саме британець завдав українському боксеру останню  поразка в кар'єрі, відправивши того в нокаут у квітні 2017-го року.

Після завершення кар'єри Кличко-молодший підтримує спортивну форму. У 2018-му році він проводив спаринги проти іншого українця Олександра Усика.