Ебані Бріджес / фото facebook.Ebanie-Blonde

Відома австралійська боксерка Ебані Бріджес, більш відома прізвиськом "Блондинка-Бомбардувальник", з'явилася на зважуванні у яскравій спідній білизні. 

Це не перша її поява в подібному образі, адже раніше вона вже підтверджувала статус королеви зважувань.

10 квітня 33-річна австралійка вийде в ринг проти Шеннон Кортні. 

Відео дня
фото twitter.MatchroomBoxing
фото twitter.MatchroomBoxing
фото twitter.MatchroomBoxing
фото twitter.MatchroomBoxing

"Я подобаюся публіці. Я люблю понтуватися на зважуванні. 90% прихильників боксу - чоловіки, то чому б не зіграти на цьому? Чому б і не пишатися своїм тілом, якому я присвятила 10 років занять бодибілдингом. Мені не 21 і не 22 роки, тому моя кар'єра буде короткою. Але приємною. Я хочу, щоб мене запам'ятали як народного чемпіона - як Артуро Гатті або Міккі Уорда", - зізнається запальна блондинка.

Ебані зростала в передмісті Сіднея, змалку захоплювалася карате та футболом. У юності їй довелося пережити смерть найкращої подруги, а також хлопця. Після цих трагічних подій вона стала на "слизьку дорогу" і підсіла на наркотики, але, на щастя, змогла позбавитися від цієї залежності. З 18 років блондинка почала займатися бодибілдингом, а у 28 пішла на бокс.

Читайте також"Пустотлива бешкетниця": сексапільна зірка змішаних єдиноборств показала спекотні фото з Маямі

Красуня на любительському рівні здобула 26 перемог, програвши всього чотири. На профі-рівні Ебані виграла всі 5 своїх боїв.У це складно повірити, але Бріджес має два наукові ступені: бакалавр - в математиці, магістр - в педагогіці. Паралельно з кар'єрою у спорті вона викладає математику в школі.

Вас також можуть зацікавити новини: