Джейк Пол зняв кепку з Флойда Мейвезера / YouTube / FightHype. com

Прес-конференція, присвячена бою між легендарним Флойдом Мейвезером і YouTube-блогером Логаном Полом, ознаменувалася бійкою.

Мейвезер побився з братом свого суперника, ще одним блогером Джейком Полом.

Читайте такожУ мережі з'явилося відео ще однієї ганебної перемоги сина Кадирова в боксі

Після офіційної прес-конференції Мейвезер відповідав на запитання ЗМІ, коли до нього підійшов Джейк Пол. Спершу вони вступили в словесну перепалку, а потім блогер зняв з екс-чемпіона світу кепку і почав тікати. Мейвезер кинувся за Полом і встиг нанести йому пару ударів.

"Не виявляй до мене неповаги! Я вб'ю цього виродка", - кричав Мейвезер, коли їх розняли.

Після цього бійка в підтрибунному приміщенні продовжилася.

Відео опублікував YouTube-канал FightHype.com.

Бій Мейвезера і Логана Пола запланований на 6 червня. Раніше Пол виходив на профі-ринг один раз, програвши блогеру KSI. Його брат Джейк провів три бої. Нещодавно він нокаутував відомого бійця змішаних єдиноборств.

Флойд Мейвезер: чим він відомий

  • На професійному рингу Мейвезер провів 50 боїв і у всіх здобув перемоги. Він ставав чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях.
  • У 2005-2007 і 2013-2015 роках визнавався найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією журналу The Ring.
  • У 2015 році американець оголошував про завершення кар'єри, але в 2017 році повернувся на ринг заради бою з Конором Макгрегором, в якому здобув дострокову перемогу.
  • 31 грудня 2018 року Мейвезер провів виставковий бій в Японії, нокаутувавши Тенсіна Насукаву в першому раунді.
  • До жовтня 2018 року Мейвезер був найбільш високооплачуваним спортсменом в історії.