Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував нічию з "Брюгге" (3:3) на "Олімпійському", після якої український клуб покинув Лігу чемпіонів.

Спеціаліста цитує сайт tribuna.com.

"Вербичу здавалося, що він ще може грати. Хоча було видно, що він потрапив у ситуацію, коли вже і вперед не встигав, і позаду не допрацьовував. Залишити його працювати суто на атаку - але по його флангу активно підключалися.

Відео дня

Що стосується заміни вже після видалення. Вона була запланована заздалегідь. Кого нам було ще міняти? Де Пена був більш свіжий, Циганков сильно додав у другому таймі.

Читайте такожДинамо зіграло внічию з Брюгге і вилетіло з Ліги чемпіонів (відео)

Нам потрібно було ризикувати та прибирати одного з опорників. Пересунули в середину поля Де Пену, щоб він допомагав. Все, що ми робили - це ризикували. Але цей ризик виявився не виправданим", - відзначив фахівець.

Також Хацкевич не став виключати свою відставку:

"Вважаю, що в основному це моя вина. Треба було задіяти більше наших футболістів. Футболісти теж повинні більше працювати над собою, щоб ставати сильнішими.

Якщо не здати перший іспит - до другого можуть і не допустити. Все буде залежати від президента".

Українці програли перший матч в Бельгії з рахунком 0:1, тому залишили Лігу чемпіонів і виступлять на груповому етапі Ліги Європи.

"Динамо" під керівництвом Олександра Хацкевича втретє поспіль не подолало кваліфікацію головного клубного турніру Європи.

Раніше УНІАН повідомляв, що "Динамо" поступилося "Шахтарю" в матчі чемпіонату України.