Андрій Шевченко / REUTERS

Наставник збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від майбутніх матчів проти Литви та Португалії в рамках відбіркового турніру Євро-2020.

Прес-конференцію тренера опублікував YouTube-канал УАФ.

Читайте такожВоротар Олександрії замінить футболіста "Динамо" у збірній України

"Ротація на матч із Литвою? Поки що мені важко про це говорити. Команда тільки недавно зібралася, подивимося на їх стан, проведемо кілька тренувань. Будемо визначатися зі складом.

Недооцінки суперника однозначно немає. Ми на цю тему сьогодні говорили. Для нас це найважливіший матч, всі прекрасно розуміють, що при позитивному результаті ми збільшуємо шанси на вихід з групи. Хлопці зосереджені.

Для мене завдання - виграти перший матч. Перш, ніж говорити про ротацію, потрібно провести першу зустріч. Потрібно здобути результат, а про другий вже потім будемо говорити", - підкреслив Шевченко.

Шевченко не став гарантувати достроковий вихід на Євро-2020, а також заявив, що до гри з Литвою не до кінця готовий захисник "Динамо" Віталій Миколенко:

"Я над цим дуже довго працював і працюю. Зараз будуть останні матчі, в яких все вирішиться. Сподіваюся, свої завдання виконаю.

У нас є мікроцикл з двома тренуваннями. Протягом цього часу ми визначимося зі складом. Миколенко тільки пройшов обстеження, лікар повинен проаналізувати, тоді приймемо рішення".

Поєдинок з Литвою пройде 11 жовтня в Харкові, а з Португалією - 14-го у Львові.

УНІАН раніше публікував відео, як збірна України готується до матчу з Литвою.