Динамо насилу втримало перемогу / фото: ФК Динамо

У неділю, 15 грудня, київське "Динамо" зустрічалося на виїзді з чернігівською "Десною" в рамках 18-го туру української Прем'єр-ліги.

Читайте такожДесна - Динамо: відеоогляд матчу Прем'єр-ліги

Кияни здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Єдиний гол гості організували на 25-й хвилині, коли передачу з флангу замикав Беньямін Вербич, але на шляху м'яча опинився захисник, а на добиванні першим був Віктор Циганков.

У подальшому гра була досить рівною, а у "Десни" було відразу три реальні шанси зрівняти рахунок після перерви. Спочатку Юхим Конопля з метра добивав м'яч, але дивом не влучив у рамку воріт.

На 74-й хвилині Олександр Філіппов вийшов один на один, але не переграв воротаря Георгія Бущана, а потім Дмитро Хльобас потужно пробивав у ближню "дев'ятку" - голкіпер знову врятував "Динамо".

В останні хвилини "Десна" активно йшла вперед, проте зрівняти рахунок так і не змогла. Більш того, в додатковий час Беньямін Вербич заробив пенальті й сам же його виконав - м'яч від поперечини вдарився в лінію воріт і вилетів в поле.

"Десна" - "Динамо" - 0:1

Гол: Циганков, 25

"Десна": Паст, Д. Фаворов, Гітченко, Імереков, Мостовий, Огиря, Конопля, Калітвінцев (Кузик, 87), Домбровський (Хльобас, 71), Картушов, Філіппов (Дегтярьов, 80)

"Динамо": Бущан, Караваєв, Попов (Кендзьора, 59), Шабанов, Миколенко, Буяльський (Шапаренко, 81), Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Соль (Де Пена, 67), Вербич

Попередження: Бущан - Огиря, Калітвінцев, Конопля

Відео голу Циганкова

Завдяки цій перемозі "Динамо" набрало 36 очок і повернулося на друге місце в таблиці української Прем'єр-ліги, випереджаючи "Зорю" на два очки."Десна" залишається на четвертій сходинці.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Маріуполь" вирвав перемогу у "Олімпіка" і повернувся у топ-6.