З 19 липня авіакомпанія планує додати другий рейс щопонеділка / фото tpg.ua

Cyprus Airways 12 травня відновила на регулярній основі польоти з третього за величиною міста Кіпру Ларнака до київського аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє Avianews.

Читайте такожКіпр полегшить в'їзд для вакцинованих туристів

Відео дня

Авіакомпанія літатиме цим маршрутом два рази на тиждень - на початку щосереди та щонеділі, а з кінця червня — щопонеділка та щоп'ятниці.

Найдешевші авіаквитки на рейси Київ-Ларнака Cyprus Airways коштують від 135 євро в обидва боки. У цю ціну включено перевезення тільки невеликої ручної поклажі з розмірами до 35х20х20 см.

Квитки Київ-Ларнака за тарифом з одним місцем багажу до 23 кг і збільшеною ручною поклажею з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 10 кг коштують від 220 євро в обидва боки.

У цей літній сезон Cyprus Airways має намір також запустити рейси з Ларнаки в Одесу. Зараз в розклад внесені рейси з 8 липня з частотою один раз на тиждень щочетверга. З 19 липня авіакомпанія планує додати другий рейс щопонеділка.

В'їзд для українців

Туристи з України можуть в'їжджати на Кіпр, проте за 72 години до вильоту необхідно пройти ПЛР-тест на коронавірус і повторно здати аналіз після прильоту на острів.

Що цьому передувало

З 10 травня 2021 року Кіпр полегшив в'їзд для вакцинованих туристів. Влада Кіпру послабила карантин на острові та дозволила роботу закладів громадського харчування, культури, торгових центрів і казино.