У Львові стартував джазовий фестиваль / скріншот

Після дворічної перерви до Львова повернувся відомий фестиваль джазової музики - "Leopolis Jazz Fest". Навіть попри пандемію, організатори цього року вирішили його таки провести, але при суворих заходах безпеки.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Leopolis Jazz Fest-один з наймасштабніших заходів в Європі, який збирає десятки найвідоміших джазових музикантів та виконавців, а також тисячі цінителів якісної музики з усього світу. Цього року фестиваль пройде з 24 по 28 червня, а його хедланйером став відомий британський музикант та співак Seal.

За словами організаторів, проведення Фестивалю в умовах пандемії стало справжнім викликом. На заході діють безпрецедентні заходи безпеки, щоб потрапити на фестиваль, потрібно мати негативний ПЛР-тест на COVID-19, який дійсний тільки три дні, або негативний експрес-тест, який можна зробити на місці.

Читайте такожУ Токіо проходитимуть один з найбільших фестивалів Сандзя-мацурі (фоторепортаж)

У сюжеті зазначено, що у випадку, якщо експрес-тест покаже позитивний результат, то відвідувачу просто повернути гроші за квиток. Самі відвідувачі ставляться до таких заходів позитивно та радіють можливості знову відвідати улюблений фестиваль.

Вас можуть зацікавити наступні новини: