Summit One Vanderbilt в Нью-Йорку / фото REUTERS

На вершині одного з найвищих хмарочосів Нью-Йорка Уан-Вандербільт 21 жовтня 2021 року відкриється новий оглядовий майданчик Summit One Vanderbilt, з якого можна буде побачити все місто.

Свіжі фото з презентації нової міської цікавинки опублікував фотосервіс Reuters.

Відомо, що крім вражаючих панорамних краєвидів, локація переважно зі скла запропонує гостям безліч розважальних, інтерактивних і фото-зон. Серед них так звані "небесні ложі" зі скляним дном на висоті 324 метри, з яких відкривається краєвид прямо на Медісон-авеню.

Відео дня

Також тут будуть повністю прозорі засклені ліфти, які піднімаються по бічній стороні будівлі з тераси на висоту більше 364 метрів.

Крім того, всередині облаштовано арт-простір під назвою Air, розроблений Kenzo Digital, який поєднує в собі комбінацію освітлення, звуку і дизайну. Автори ідеї обіцяють, що таким чином гості зможуть відправитися в "мультисенсорну подорож", яка занурить їх в простори, що нескінченно відображають краєвиди міста.

Тут же буде лаундж-зона і кафе в скандинавському стилі, де подаватимуть легкі закуски і коктейлі.

Читайте такожВ США відкрили музей селфі (фоторепортаж)Summit One Vanderbilt поповнить список топових оглядових майданчиків Нью-Йорка, серед яких також значаться Empire State Building, One World Trade Center, Rockefeller Center і Chrysler Building.

Офісний хмарочос Уан-Вандербільт (One Vanderbilt) був відкрив у Нью-Йорку в 2020 році. Це четверта за висотою будівля міста. Висота One Vanderbilt – 427 метрів зі шпилем, верхній поверх будівлі розташувався на висоті 310,9 метрів. Всього в хмарочосі 58 поверхів.

Вас також можуть зацікавити такі матеріали: