REUTERS

Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"6 травня з опівночі до 18.00 годин ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Незважаючи на Мінські домовленості, терористи продовжують вести вогонь по наших позиціях з заборонених видів озброєння. За цей період незаконні збройні формування 32 рази порушили режим тиші", - сказано в повідомленні.

У штабі зазначають, що на Маріупольському напрямку точкою зіткнення залишається населений пункт Широкине. Противник активно застосовує широкий спектр озброєнь, зокрема 152-мм гармати.

Відео дня

Читайте такожБойовики перекидають ресурси ближче до лінії фронту

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування піддали мінометним обстрілам позиції сил АТО неподалік населеного пункту Гранітне та шахти «Дутовка». Обстрілів із крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї зазнали українські позиції в районі населених пунктів Піски та Авдіївка.

На Луганщині в районі міста Щастя ворог інтенсивно обстрілював українські позиції здебільшого із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

"Під час чергового обстрілу наших позицій в районі Ленінського терористи влучили по населеному пункту, внаслідок чого було поранено чоловіка. Наші військовослужбовці надали першу медичну допомогу та відправили постраждалого до медичного закладу", - йдеться в повідомленні.