Растяжка / kavkazpress.ru

Як зазначається у повідомленні прес-служби голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, за минулу добу бойові дії тривали у кількох «гарячих точках» уздовж лінії розмежування, що проходить по Луганській області.

Читайте такожУ зоні АТО загинули два "айдарівці"

Учора близько 15.00 на околиці Станиці Луганської підірвалися двоє українських бійців, які виконували бойове завдання біля берега Сіверського Дінця та зачепили розтяжку з гранатою. Один з них загинув, другий отримав тяжкі осколкові поранення. Зараз він перебуває у військовому госпіталі.

Крім того, бойовики з Веселої Гори неодноразово обстрілювали з гранатометів і мінометів м. Щастя (як уже повідомлялося, у результаті прямого влучення міни у відкритий розподільний пристрій частина області до ранку залишалася без електроенергії).

У сел. Троїцьке (Попаснянський район біля Дебальцевого) через обстріли з боку окупованого Калинового були пошкоджені лінії електропередач. Станом на ранок половина села, яка забезпечується електроенергією з Донецької області, залишається без світла, ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження.

На околиці Кримського, а також у Попасній протягом ночі періодично спалахували перестрілки з автоматичної зброї, які мали локальний характер. Обидва населені пункти залишився поза зоною ураження, ніхто не постраждав.