REUTERS

На Маріупольському напрямку 120 мм артилерія, міномети та гранатомети бойовиків півтори години обстрілювали Широкине. Після 20.00 і до самого ранку там наступила бойова тиша.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Луганському напрямку з зенітних установок, кулеметів та гранатометів бойовики обстрілювали Щастя та Станицю Луганську. По Трьохізбенці вогонь вів міномет, зазначають у повідомленні.

«Бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою відбулося на Донецькому напрямку в районі Красногорівки. Бій тривав дві години. Загиблих серед українських військових немає. Крім того, з мінометів, зенітних установок та стрілецької зброї бойовики гатили по Камянці, Красногорівці, Піскам, Опитному, Гранітному», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожШтаб АТО: Весь день обстріли на Донбасі не припинялися, але у районі Маріуполя - тихо

«Бойове зіткнення відбулося і на Артемівському напрямку в районі Лозового. Після короткого бою бойовики змушені були панічно тікати», - додають у прес-центрі АТО.  

Також артилерія, міномети та гранатомети російсько-терористичних найманців обстрілювали Широку Балку, Кірове, Расадки, Луганське, Лозове, Світлодарське.