REUTERS

Як повідомляє 24 червня прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, вчора між українськими силовиками і незаконними збройними формуваннями було досягнуто домовленості про повне припинення вогню з 12.00 до 19.00 у районі села Трьохізбенка.

Читайте такожНа Луганщині внаслідок обстрілу та буревію без світла залишилася низка населених пунктів

«Домовленість була викликана необхідністю відновлювальних робіт на високовольтній лінії електропередач, пошкодженій обстрілом минулої п'ятниці. Місце проведення робіт - близько берега Сіверського Дінця, по руслу якого проходить лінія розмежування», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

«Через півгодини після того, як енергетики почали ремонтні роботи, з боку села Пришиб (окупована територія) Трьохізбенку обстріляли з протитанкової керованої ракети (ПТКР). Ракета влучила в приватний будинок у центрі селища на вулиці Булавіна і майже повністю зруйнувала його», - зазначає прес-служба. Господиня будинку, 57-річна жінка, яка в цей час бувала на городі, не постраждала.

Незважаючи на обстріл, енергетики продовжили ремонт, але через великий обсяг робіт не встигли закінчити його. Трьохізбенка, а також сусідні Кряківка і Калаус, з минулої п'ятниці залишаються без електрики. Сьогодні відновлювальні роботи в Трьохізбенці буде продовжено.