REUTERS

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«У результаті вечірнього обстрілу з боку с. Донецького (підконтрольне ЛНР) блокпосту ЗСУ в с. Кримському було смертельно поранено старшину 24-ї окремої механізованої бригади. У смт Новотошківському в районі 29 блокпосту в результаті обстрілу зі стрілецької зброї отримали поранення 2 військовослужбовці 24-ї бригади. Поранених госпіталізовано і їм надається вся необхідна допомога», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожБойовики знову відкрили вогонь по Авдіївці, поранено чоловіка

Відео дня

Водночас біля Станиці Луганської боєць 128-ї бригади отримав поранення, підірвавшись на розтяжці. У с. Казачому (Станично-Луганський район) на своєму подвір’ї внаслідок влучання міни отримала поранення жінка, повідомляє прес-служба.

«Доба на Луганщині минула як ніколи важко. У нас є вбиті та поранені, у тому числі й серед мирних мешканців. Терористи з кожним днем продовжують нарощувати вогневу агресію. Керуючись установками своїх господарів «знищити все», вони не зважають на те, куди вони стріляють і навіщо, і тим більше на Мінські домовленості», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.