мотузяник / Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час брифінгу заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Читайте такожАваков вимагає скликати РНБО через захоплення бойовиками трьох селищ

"За нашою інформацією, населений пункт Водяне не контролюється бойовиками. Вони його не займали. Що стосується населеного пункту Заїченко, то воно досить давно вже контролюється незаконними збройними формуваннями, і ми неодноразово фіксували факти обстрілів бойовиками наших позицій саме з цього населеного пункту", - наголосив він.

Відео дня
google.com.ua/maps

У свою чергу раніше сьогодні "Інформаційний спротив" повідомив, що "у зоні Комінтерново" (Водяне-Комінтернове-Заїченко) бойовики розширюють свою присутність, перекидаючи додаткові сили і здійснюючи інженерне обладнання місцевості.

Як повідомляв УНІАН, за даними штабу АТО, вранці 22 грудня бойовики проросійських незаконних збройних формувань чисельністю до одного посиленої роти з бронетехнікою увійшли до н. п. Комінтернового, який розташований у "сірій зоні" недалеко від Маріуполя. За інформацією штабу, на озброєнні бойовиків, крім стрілецької зброї і гранатометів, є бойові броньовані машини, можливо, танки та інше важке озброєння, використання якого заборонено Мінськими домовленостями.