Полторак

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив на брифінгу, коментуючи вчорашню відставку командувачу Сухопутних військ.

Читайте такожПолторак обіцяє вирішити проблему "військового туризму" до січня

Полторак закликав журналістів не робити будь-яких припущень у політичній площині навколо кадрових ротацій всередині командування ЗСУ.

Відео дня

Він заявив, що з лав Збройних сил командирів звільнятимуть виключно за непрофесіоналізм, а рядових бійців - за схильність до пияцтва.

"Ми очищалися і будемо очищатися від людей, що не бажають працювати. Це стосується як солдатів, які пиячать, так і генералів, які погано працюють. Але неприпустимо робити кожне звільнення офіцера чи солдата публічним шоу. Публічні розправи - це не метод роботи Міністерства оборони", - сказав Полторак.

Як повідомляв УНІАН, 24 грудня стало відомо, що командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Анатолій Пушняков написав рапорт про звільнення з лав ЗСУ.

Раніше голова парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв заявив, що Пушняков звільнений з посади в рамках закону "Про очищення влади".