REUTERS

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Старомихайлівка, Заїченко, Ясинувата, Докучаєвськ та Тернівка забороненого Мінськими домовленостями озброєння – мінометів, танків, 100-мм протитанкових гармат "Рапіра", САУ та 122-мм РСЗВ "Град", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожНа окупованому Донбасі бойовики помирають від пневмонії і невідомої інфекції - розвідка

Відео дня

Крім того, за даними розвідки, упродовж доби зусилля противника зосереджувались на підвищенні боєздатності та підтриманні угруповання російських окупаційних військ у готовності до негайного задіяння. "Триває підготовка до проведення на полігоні у районі Тореза показового батальйонного тактичного навчання 3 окремої мотострілецької бригади", - зазначається у повідомленні.

Читайте такожБойовики на Донбасі стріляють у громадських місцях та розкрадають зброю і майно - розвідка

Також бойовики зосередили зусилля на логістичному забезпеченні підрозділів. "На озброєння з’єднань і частин противника продовжується постачання нової та відновленої техніки з території Російської Федерації. Здійснюється поповнення запасів боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів та матеріально-технічних засобів на складах 1 та 2 АК", - повідомили в ГУР.