REUTERS

 

У терористичному угрупованні "ЛНР" почали розслідування стосовно затриманої ними вчора банди послідовників "Бабая". Про це заявив представник "генпрокуратури ЛНР" Леонід Ткаченко, передає один з інформресурсів бойовиків.

Читайте такожБойовики розмістили танки і "Гради" у Луганську, Красному Лучі та Горлівці – розвідка

Відео дня

"Генеральна прокуратура ЛНР" порушила кримінальну справу і має намір розслідувати факти протиправної діяльності цієї групи. Ватажки терористів заявляють, що двійник відомого як "Бабай" громадянина РФ Можаєва, Тимофєєв Володимир Петрович із таким же "прізвиськом", разом з поплічниками займалися на території Стаханова і в його окрузі зґвалтуваннями та вбивствами. Зараз повідомляють про 20 зареєстрованих фактів.

"За їхньої безпосередньої участі здійснювалися викрадення людей, які піддавалися тортурам, знущанням з подальшою розправою над ними - тобто вбивства. Є всі підстави вважати, що були вбивства", - додав Ткаченко.

Крім того він заявив, що відомо про більш ніж 10 заяв від родичів зниклих людей.

При цьому чиновник "ЛНР" стверджує, що арешт Тимофєєва не є способом тиску або розправи над "неугодними" людьми.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в рядах бойовиків "ДНР" проходять заходи по "зачистці" деяких підрозділів.

Так, відзначалося прибуття невідомих підрозділів спеціального призначення у Докучаєвськ нібито для організації більшої дисциплінованості всередині незаконних формувань "Спарта" і "Сомалі".