Фото УНИАН

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в соцмережі. "З мінометів калібрів 120 мм та 82 мм незаконні збройні формування вели вогонь на Донецькому напрямку в районах Авдіївки, Красногорівки, Новгородського та Невельського", - зазначили в прес-центрі. 

Читайте такожПід Волновахою українські військові збили безпілотник виробництва РФ (відео)

"А на Маріупольському, окрім мінометів, ворог порушуючи Мінські домовленості вкотре застосував ствольну артилерію поблизу Березового та Новотроїцького. Активність кремлівські загарбники проявили в районі Мар’їнки. У сутінках та в нічний час вони 15 разів використовували проти українських воїнів своїх снайперів, вогонь із озброєння БМП, стрілецької зброї, гранатометів та мінометів", - підкреслюється в повідомленні.

Відео дня

У прес-центрі повідомили, що також із забороненої зброї зафіксовано обстріли позицій сил АТО поблизу Славного, Тарамчука та Широкіного. А зі зброї меншого калібру в районах Станиці Луганської, Верхньоторецького, Трьохізбенки та Гранітного.

"З метою утримання займаних районів оборони військовослужбовці Збройних сил України 19 разів відкривали вогонь у відповідь", -підсумували в прес-центрі.