фото УНИАН

Спеціальний представник ОБСЄ у Тристоронній контактній групі зі врегулювання ситуації на Донбасі Мартін Сайдік заявив, що учасники контактної групи підтримують намір сторін забезпечити "режим тиші" з 30 квітня. Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив за підсумками сьогоднішнього засідання контактної групи.

Читайте такожБойовики підсилюють передові підрозділи на Донецькому напрямку - розвідка

"Хочу із задоволенням відзначити той факт, що контактна група на сьогоднішньому засіданні погодила наступну заяву: "...Тристороння контактна група та представники окремих районів Донецької та Луганської областей України вітають рішучість усіх учасників Мінського процесу забезпечити повне дотримання режиму припинення вогню з настанням Великодня і травневих свят, що вступить в силу в суботу, 30 квітня, з опівночі", - наголосив Сайдік.

Відео дня

У цьому зв`язку спецпредставник ОБСЄ заявив: "Домовлено, що відповідне розпорядження про повне дотримання режиму припинення вогню буде доведено до усіх відповідальних осіб на місцях".

Читайте такожВ ОБСЄ констатували відсутність домовленості про звільнення заручників перед Великоднем

"Також підтверджено, що будуть вжиті необхідні кроки з метою гарантування безпеки спостерігачів ОБСЄ", - наголосив Сайдік.