боевики днр террористы / www.youtube.com

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Читайте такожРосійські окупанти за добу 46 разів обстрілювали позиції сил АТО, з них 10 біля Мар’їнки - штаб

Відео дня

"За даними військової розвідки зафіксовано чергове прибуття бійців з Російської Федерації до України. Це 50 осіб від російської злочинної організації "Всевеликое войско донское". Вони приїхали на позиції бойовиків в районі Ясинуватої", - сказав Лисенко.

Як повідомляв УНІАН, 17 червня в Міноборони РФ заявили про формування мотострілецької дивізії в Ростовській області, з території якої регулярно здійснюється вторгнення на окупований Донбас для підтримки проросійських бойовиків.

«На полігонах Кузьмінський, Кадамовський і Міллерове Міністерство оборони планує розмістити новостворювану 150-ту Ідрицько-Берлінську ордена Кутузова II ступеня мотострілецьку дивізію. Планується, що бойова підготовка особового складу почнеться на полігоні вже через кілька місяців», - йдеться в повідомленні.

Довідка УНІАН. Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим і почала дестабілізувати обстановку на Донбасі. РФ поставляє терористам «ДНР» і «ЛНР» озброєння і направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. З середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях йдуть бойові дії.