REUTERS

За минулу добу бойовики 55 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, 25 з них на Донецькому, 19 на Маріупольському, 6 на Луганському напрямках та 5 по ділянках місцевості.

Читайте такожБойовики до обстрілів українських бійців активно долучають заборонену "Мінськом" 122-мм артилерію - штаб

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, найбільш небезпечним був Донецький напрямок, де бойовики обстрілювали опорні пункти військових неподалік Авдіївки, Зайцевого, Майорська, Кірового та Ленінського з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів та самохідних артустановок, а поруч Опитного, Новоселівки другої та Новгородського – з мінометів.

«Загалом по наших позиціях було випущено близько 130 мін та понад 100 снарядів», - зазначають у штабі АТО.

Читайте такожПорошенко потрапив під обстріл бойовиків на Донецькому напрямку в зоні АТО

На Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь з кулеметів та гранатометів по опорних пунктах поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки та Широкиного, а по укріпленнях неподалік Мар’їнки та Тарамчука - з 82 мм мінометів.

На Луганському напрямку позиції ЗС України в районі Попасної та Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а поруч Новозванівки – мінометів. Неприцільним вогнем бойовики провокували українських бійців на вогонь у відповідь, зазначають у штабі АТО.