Фото УНИАН

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook. «Найбільш складна ситуація на сьогодні на Донецькому напрямку. Важке артилерійське озброєння калібрів 152 та 122 міліметри, 120 мм міномети, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецька зброя застосовувались ворогом в районі Авдіївки. Також, мінометний та кулеметний вогонь вівся в Луганському та Пісках», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожВорожий снайпер з окупованої Горлівки обстріляв контрольний пост "Майорськ" Зазначається, що на Маріупольському напрямку з мінометів були обстріляні Мар’їнка та Красногорівка. В Старогнатівці та Славному застосовувалась стрілецька зброя та автоматичні гранатомети. В Новотроїцькому працював снайпер.

Також на Луганщині з опівночі в районі Новоалександрівки, Кримського та Новозванівки зафіксовано мінометні та гранатометні обстріли, ворожий вогонь вівся також зі стрілецької зброї.

«Кількість провокацій з боку окупантів в районах населених пунктів Авдіївки та Старогнатівки зросла, тому українські захисники вимушені були відкривати вогонь у відповідь», - наголосили в штабі.

За добу російські окупаційні війська 27 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців, додали в прес-центрі.