ато, военный, всу, армия / Фото УНИАН

Про це повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» (ІС) Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують вести активну розвідку бойових порядків українських військ на тактичну глибину, а на окремих напрямках і оперативно-тактичну глибину.

«Широко використовуються засоби РТР, БПЛА, агентурна розвідка (в основному, «маршрутні» рейди агентів та збір відомостей від проросійськи налаштованих елементів на звільнених територіях: показово, що при цьому активно використовуються представники кримінального світу)», - зазначив Тимчук.

Відео дня

Читайте такожСеред бойовиків поширюються чутки про підготовку силами АТО наступу - ІС

Крім того, згідно з даними групи «Інформаційний спротив», на передовій російсько-терористичні війська зберігають високу ступінь активності. Обстріли тривають практично по всьому периметру зони АТО, за винятком окремих ділянок на Луганському напрямку і на південь від Донецька.

Найбільш «гарячими» ділянками залишається район н. п. Авдіївка, Піски-Опитне, Мар'їнка – Крансогорівка, Широкино – Павлопіль, район Горлівки (особливо - західний і північно-західний напрямки від цього н. п.), район «Світлодарської дуги», район Попасної, Кримського, смуга Щастя – Станиця Луганська.