Фото УНІАН

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Бойова активність російських окупаційних військ на українському Донбасі продовжується, але ситуація цілком контрольована. З початку доби в районі проведення АТО зафіксовано 19 ворожих обстрілів позицій наших військ», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожПротивник планує масштабні провокації по всій лінії зіткнення для дискредитації України - розвідка

Відео дня

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики з мінометів калібру 82 мм стріляли по опорних пунктах сил АТО у Красногорівці. Вогнем з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські окупанти провокували на відповідь українських воїнів у Водяному, Широкиному та Новогригорівці. Під снайперський вогонь потрапили захисники Широкиного, а у Новогригорівці терористи застосували БМП.

На Донецькому напрямку з 82 мм мінометів вони відкривали вогонь по захисниках Невельського, а з великокаліберних кулеметів та гранатометів - по Зайцевому та Авдіївці.

Крім того, повідомляє прес-центр штабу АТО, на Луганщині близько другої години ночі бойовики, порушуючи Мінські домовленості, півгодини вели вогонь з важкої артилерії по позиціях українських військових поблизу Новоолександрівки, підсилюючи його вогнем 120 мм мінометів.

Читайте такожЗа минулу добу в зоні АТО загинув один військовий, четверо поранені - Мотузяник

Ще до світанку на цьому напрямку було зафіксовано обстріли українських позицій неподалік Новозванівки та Жовтого. Там бойовики застосували великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем. Вдень на Луганському напрямку зберігалася тиша.