Фото УНИАН

Про це заявив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, передає "112 Україна".

Як повідомив прокурор, вчора близько 21:00 у військову прокуратуру військового гарнізону надійшло повідомлення від командування військової частини про загибель під час нічних стрільб одного з військовослужбовців. На місце події виїхали прокурорські слідчі працівники.

Читайте такожВибух гранатомета на Рівненському полігоні: ЗМІ дізналися подробиці

Відео дня

"Попередньо нами встановлено, що при проведенні нічних стрільб на БМП один з військовослужбовців вистрілив з 30-мм гранати і влучив в іншу БМП, в якому також перебував військовий, який служив за контрактом. В результаті прямого влучання була пробита броня на БМП, й снаряд влучив у голову військовослужбовцю, він загинув на місці події", - повідомив Савинець.

Інших постраждалих під час пригоди не було.

Наразі військова прокуратура Львівського гарнізону проводить слідчі дії. Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 414 "Необережне поводження зі зброєю, що спричинило смерть потерпілого".

Як повідомляв УНІАН, на Яворівському полігоні під час навчань загинув військовий. У Міноборони повідомили, що загинув молодший сержант служби за контрактом, 35-річний львів'янин.