УНИАН

Бойовики з мінометів обстріляли контрольний пункт "Мар'їнка", де несуть службу прикордонники.

Як повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України, обстріл стався вчора, 15 жовтня, з населеного пункту Олександрівка, який знаходиться на тимчасово непідконтрольної української влади території.

В результаті обстрілу українські захисники не постраждали. Прикордонники вогонь у відповідь не відкривали.

Відео дня

Читайте також"Окопна війна": військові розповіли про ситуацію під Авдіївкою та появу там україномовних бойовиків (відео)

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу російсько-окупаційні війська 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

На Луганському напрямку зафіксовано 19 провокацій сил АТО. Зокрема, в напрямку Новозвановки ворог використовував артилерію калібру 152мм і 122мм.

На Маріупольському напрямку відбулося 18 випадків порушення режиму припинення вогню. Вогонь з мінометів калібру 120 і 82мм противник відкрив по позиціях сил АТО в районах Мар'їнки і Красногорівки.

На Донецькому напрямку відбулося 6 обстрілу українських позицій. У Зайцевому з боку російсько-окупаційних військ був застосований вогонь з мінометів калібру 120, а за захисникам Авдіївки, Новгородського і Троїцького окупанти використовували гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.