Жертв серед мирного населення немає. Розпочато досудове розслідування / dn.npu.gov.ua

Як повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, у Виноградному в результаті розриву снарядів постраждали дві вулиці та чотири житлових будинки. Жертв серед мирного населення немає. Розпочато досудове розслідування.

Читайте такожСтріляють точно у ціль: біля Широкиного з'явились бойовики, що відрізняються від "місцевих шахтарів" (відео)

"Під удар потрапили дві вулиці - Радянська та Нижня. На останній розташований дачний кооператив. Снаряди влучили у присадибні ділянки, вибуховою хвилею пошкоджено вікна, дахи, стіни та господарчі будівлі у 4 будинках, перебито газову трубу та лінії електропередач. На щастя, жертв серед населення немає", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На місці події продовжує роботу слідчо-оперативна група, збирають доказову базу.

Читайте також"Спимо по кілька годин": військові розповіли про обстановку під Маріуполем і показали сліди обстрілів (відео)

Окрім Виноградного під вогонь також потрапило селище Пищевик Волноваського району.

"Близько 20.10 внаслідок артобстрілу бойовиків постраждав приватний будинок. В результаті вибуху снаряду помешкання загорілося. Було вжито заходів щодо локалізації пожежі. Повідомлення про це надійшло до поліції від працівників ДСНС", - додали у поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Волноваського відділу поліції. Встановлено, що власники житла на цей час мешкали у Маріуполі.

За фактами обстрілів розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.