REUTERS

Про це йдеться в повідомленні групи «Інформаційне опір».

«Керівництво МДБ «ДНР» віддало вказівку підпорядкованим структурним підрозділам розпочати активне відпрацювання родинних зв'язків військовослужбовців керівної ланки підрозділів ЗС України з метою виявлення тих з них, хто проживає на окупованій території. У разі виявлення подібних родичів, їх планується використовувати з метою шантажу і схиляння до «співпраці» зазначених командирів і воєначальників ЗСУ», – йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ "ДНР" українця засудили за "шпигунство" до 11 років ув'язнення

Відео дня

Крім того, ІС повідомляє, що керівництвом окупаційної адміністрації н. п. Макіївка («ДНР») дано вказівку місцевим представникам Донецької єпархії УПЦ зібрати інформацію про католицьких і протестантських, а також мусульманських громадах, що діють на території міста (персональні дані представників, адреси місць зібрань).

На підставі зібраних даних планується провести «інвентаризацію майна» даних громад. Станом на 12.01.2017 встановлено 21 деномінацію і 2 мусульманські громади.

Як повідомляв УНІАН, за даними ІС, в н. п. Новогригорівка (Бахмутський район Донецької області, поблизу Дебальцеве) зростає невдоволення населення масовими випадками мародерства з боку бойовиків «7-й омсбр».