Минула доба минула без втрат серед українських військових / фото УНІАН

На Донбасі минулої доби не загинув жоден український військовий. Про це під час брифінгу заявив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, пише «112 Україна».

У той же час він повідомив, що поранень зазнали троє українських військових.

Читайте також"ДНР" обіцяє передати Києву тіла трьох зниклих українських військових

Відео дня

"За минулу добу жоден український військовий не загинув, але троє наших військовослужбовців отримали поранення. Це сталося в районі населеного пункту Попасна", - заявив в ході брифінгу Олександр Мотузяник.

Мотузяник наголосив, що загалом за минулу добу зафіксували 78 обстрілів.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби на Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь у бік позицій ЗСУ з мінометів у районі Водяного та Широкиного. Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар’їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. БМП вела вогонь по Талаківці. По Широкиному та Талаківці– снайпер. 

На Луганському напрямку – зі 152 міліметрової артилерії – Калиново- Попасну та Новозванівку. Зі 120 та 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці та Кримському. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новозванівці та Новоолександрівці.