Ввечері 13 січні на Маріупольському напрямку сталося два бойових зіткнення / Фото УНІАН

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

За даними штабу, о 21.07 бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з великокаліберного кулемета та АГС у напрямку населеного пункту Трудівський. Загалом було зафіксовано 8 розривів. Під прикриттям вогню в бік українських військових висунулась ворожа ДРГ у складі до 7 осіб, але під натиском вогню українських воїнів бойовики вимушені були відійти. Вже за кілька хвилин українські спостерігачі виявили черговий вихід ДРГ противника.

Читайте такожУ Міноборони вказали на черговий фейк російської пропаганди

Відео дня

Командування українських сил прийняло рішення щодо блокування диверсантів силами резервних груп, в ході чого сталося бойове зіткнення з членами незаконного збройного формування. Внаслідок сутички один з бойовиків отримав смертельне поранення. Решта ворожих диверсантів відійшли у невідомому напрямку. Тіло загиблого бойовика евакуйовано силами українських військових. При ньому виявлено документи, що підтверджують його причетність до незаконних збройних формувань.

Цього ж дня о 21.07 у напрямку населеного пункту Петрівське вийшла ще одна ДРГ противника у складі 5 осіб, які за три хвилини розпочали обстрілювати українські позиції. Після її наближення на дистанцію ефективного вогневого ураження по диверсантам противника було відкрито вогонь зі стрілецької зброї. Внаслідок прицільного вогню з боку українських підрозділів розвідувальна група противника відійшла в напрямку населеного пункту Петрівське. При цьому бойовики зазнали втрати. Серед українських військовослужбовців втрат немає.

Як повідомлялося, минулої доби бойовики 62 рази обстріляли українські позиції в зоні проведення АТО, одного військового поранено.