REUTERS

На Донбасі бойовики минулої доби 60 разів відкривали вогонь. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО у Facebook.

На Маріупольському напрямку противник обстріляв з мінометів Широкине, Мар’їнку, Славне та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Талаківку, Широкине, Павлопіль, Старогнатівку. По Новомихайлівці та Славному вела вогонь БМП противника. По Красногорівці – снайпер. 

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська зі 122 міліметрової артилерії вели вогонь по Луганському.

Читайте такожБойовики з метою дискредитації ЗСУ обстріляли житлові будинки на окупованій території – штаб

«З мінометів – по Кам’янці, Миронівському, Зайцевому та Авдіївці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Майорську, Зайцевому, Новоселівці Другій, Авдіївці, Крутій Балці, Новгородському. По Троїцькому – БМП», - йдеться у повідомленні.

На Луганському – зі 152 міліметрової артилерії – Новозванівку. А з мінометів окупанти обстрілювали Новозванівку, Новотошківку.

«З протитанкових ракетних комплексів – Кримське та Новоолександрівку, а з гранатометів та стрілецької зброї – Оріхове і Лобачеве. По Станиці Луганській вогонь вів снайпер.

Загалом відбулося 60 обстрілів», - повідомили у прес-центрі.

Минулої доби троє наших військовослужбовців поранено, один – загинув.

Як повідомляв УНІАН раніше, від початку доби до 18.00 14 січня в зоні проведення антитерористичної операції через обстріли підтримуваних Росією бойовиків загинув один військовослужбовець Збройних сил України, двоє дістали поранень.