Станом на 7:00 ранку, 18 вересня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано / president.gov.ua

17 вересня двоє українських бійців отримали вогнепальні осколкові поранення на Донбасі унаслідок атаки БПЛА бойовиків типу "Орлан-10", який перетнув лінію розмежування.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я обох – задовільний.

Відео дня

Протягом минулої доби російські окупанти сім разів порушували режим припинення вогню.

Читайте такожМЗС про саботаж Росією переговорів щодо Донбасу: покладаємося як на дипломатію, так і арміюПоблизу Пісків противник застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 калібру.

В напрямку Павлополя російські найманці двічі здійснили численні обстріли позицій українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Біля Катеринівки ворог вів вогонь з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

В напрямку Зайцевого окупанти відкрили вогонь з гранатометів різних систем та здійснили дистанційне мінування ділянки місцевості протипіхотними мінами ПОМ-2.

"На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", – йдеться у зведенні.

Станом на 7:00 ранку, 18 вересня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил з відсічі й стримування збройної агресії Російської Федерації.

Вас також можуть зацікавити новини