Ситуація на Донбасі - окупанти 15 разів порушили тишу, без втрат/ REUTERS

Бойовики протягом 16 квітня 15 разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Неподалік населених пунктів Новгородське, Мар’їнка та Опитне противник відкривав вогонь у бік позицій захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го та 120-го калібрів, а біля селища Невельське – ще й з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

Читайте такожЗеленський заявив, що РФ досі не передала ОБСЄ списки для обміну полоненими

У передмісті Водяного, Луганського та Новоолександрівки ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля  селища Майорськ – зі стрілецької зброї.

Поблизу селищ Тарамчук та Красногорівка російсько-окупаційні війська застосували станкові протитанкові гранатомети, а біля Пісків – підствольні гранатомети та стрілецьку зброю.

У районі населеного пункту Майорськ ворог здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

«Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», – йдеться у зведенні.

Станом на 7:00 17 квітня з боку окупантів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік Водяного ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Бойових втрат серед захисників за поточну добу немає.

Загострення на Донбасі: останні новини